TRGOVINA IN FITNES CENTER | Masaže
529
page-template-default,page,page-id-529,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

MASAŽE

Za ohranjanje zdravja in dobrega počutja vam v wellness centru ponujamo številne masaže, ki bodo učinkovito zmanjšale vsakdanje obremenitve in stres. Za vaše zadovoljstvo s kakovostjo masaže pa smo poskrbeli z vrhunsko usposobljenostjo naših maserjev in maserk. Masaža je ena izmed najstarejših naravnih metod zdravljenja in ohranjanja zdravja, sprostitev za telo in duha. Masiranje posameznih mišičnih sklopov ali celega telesa sprosti krčevitost, hkrati pa pospešuje prekrvavljenost kože in mišic.

KLASIČNA ROČNA MASAŽA

Klasična masaža je manipulacija mehkih delov telesa, njeni učinki se pokažejo na mišicah, koži, živcih, cirkulaciji krvi in limfe ter izboljšujejo splošno počutje. Psihološki učinki masaže so izboljšano duševno počutje, dviganje samozaupanja, pomiritev in sprostitev. Izboljša prekrvavitev, tonizacijo ter sprosti masirane mišične skupine, posledica le tega je ugoden vpliv na telo. Pri telesno aktivnih z masažo pospešimo regeneracijo telesa. Priporočamo vsem, ki so po napornem obdobju utrujeni.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Masaža temelji na spoznanju, da je stopalo pomanjšana podoba celotnega telesa. Vsak del telesa se odziva na določeno refleksno točko na stopalih in s pritiskom na te točke lahko sprostite in uravnovesite celo telo. Obravnavajo se refleksne točke na stopalih in s tem sproščanje pretoka energije, kar vpliva na organske sisteme. Je čudovita sprostitev utrujenih nog.

MASAŽA OBRAZA IN DEKOLTEJA

Z masažo sproščamo napetost obraznih mišic, pospešimo regeneracijo in izboljšamo elastičnost kože.

MASAŽA OLIMPUS

Posebno izbrana masaža, kjer se prepletajo vzhodne in zahodne tehnike masiranja celega telesa od obraza do nog. Pomirja telo in duha, pospeši pretok energije v telesu in obravnava refleksne točke. Primerna je za vse, ki so premalo aktivni ter živijo hitro in stresno.

ŠPORTNA MASAŽA

Primerna pred ali po aktivnosti. Je posebna čvrsta in intenzivna tehnika masiranja, ki pospešuje regeneracijo tkiva. Primerna je za telesno zelo aktivne.